MQS Motor Quad Service

Welkom bij MQS Motor Quad Service, de specialist in onderhoud en tuning. MQS is ontstaan uit mijn interesse voor de quad- en motorsport. Op het moment dat ik 12 jaar oud was reed ik al op een zelf omgebouwde cross brommer. Later heb ik deze ingeruild voor een heuse crossmotor. Uiteindelijk ben ik wedstrijd super motard gaan rijden waarbij mijn kennis en interesse in sleutelen me dagelijks van pas kwam. Ook reed ik destijds met regelmaat motorcrosswedstrijden en was mijn eigen mecanicien. Eigenlijk was alles nog in de hobbysfeer omdat ik in loondienst was van een staalbouwbedrijf.

Helaas ben ik door een tweetal verkeersongevallen op de motor moeten overstappen van de crossmotor naar de quad. Niet anders dan voorheen verzorgde ikzelf het gehele onderhoud en de revisie aan mijn quad. Tevens besteedde ik mijn kennis en kunde aan het onderhouden van de quads van vrienden. Mond op mond reclame deed zijn werk en al snel namen quad- en crossmotor eigenaren contact met mij op om ook hun machine in topconditie af te stellen en te onderhouden!

Mijn hobby begon op een prettige manier uit de hand te lopen. De beslissing om fulltime voor mezelf te gaan werken was dan ook snel genomen. In eerste instantie alleen op locatie met mijn Mobiele Quad Service bus maar al snel werd er tevens een werkplaats ingericht. Inmiddels is MQS uitgegroeid tot een professionele onderneming met een vast klantenbestand van race-, cross-, en hobby quad- en motorrijders. Tevens ben ik blij dat ook de agrarische sector de weg naar MQS heeft weten te vinden.

Jeroen Verboven

Eigenaar MQS